Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A kicsi kocsi legújabb kalandjai

A kicsi kocsi legújabb kalandjai - (Herbie Goes Bananas)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1998)

Pete Stanchek (Stephen W. Burns) és barátja, D.J. (Charles Martin Smith) azért utazik Puerto Vallartába, hogy Pete nagybácsikájuk autóját, Herbie-t benevezzék a Brazil Nagydíjra. Útjuk során kifosztja őket Paco, a 10 éves zsebtolvaj, aki három amerikai férfit is meglop. A mikrofilmet, ami egy értékes aranylelőhelynek a térképe, Pete bácsi pénztárcájába rejti. Őrült hajsza veszi kezdetét, amelyben mindenki üldöz mindenkit. Herbie és tulajdonosai hajóra szállnak, ám Paco is ott rejtőzik a csomagtartóban. A hajóskapitány azonban hamar megelégeli a kis autó szemtelen viselkedését és mindenki szeme láttára a vízbe dobatja a járművet.

Rendező: Vincent McEveety

Szereplők: Charles Martin Smith (Davie Johns), Stephen W. Burns (Pete Stanchek), Joaquin Garay (Paco), Cloris Leachman (Aunt Louise), John Vernon (Prindle)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Charles Martin Smith, Vincent McEveety, A kicsi kocsi legújabb kalandjai, Herbie Goes Bananas, Stephen W. Burns (Pete Stanchek), Joaquin Garay (Paco), Cloris Leachman (Aunt Louise), John Vernon (Prindle)

Megjelent: 1998

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

A kicsi kocsi nagyon szalad

TV GO | 2019. 05. 07., 13:25

Kapcsolódó filmek

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)