Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vaksötét - (Don’t breathe)

Színes, feliratos, amerikai horror-thriller (2016)

A történet szerint tinédzserek egy csoportja abban a hiszemben tör be egy vak háborús veterán házába, hogy véghezvihetik a tökéletes, jó anyagi kilátásokkal kecsegtető bűntettet. Csakhogy ez hatalmas tévedés, ugyanis a férfi nem szorul segítségre, ha az otthona megvédéséről van szó.

Rendező: Fede Alvarez

Szereplők: Stephen Lang (a vak ember), Daniel Zovatto (Money), Jane Levy (Rocky), Dylan Minnette (Alex), Katia Bokor (Ginger), Sergej Onopko (Trevor), Olivia Gillies (a vak ember lánya)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Horror, Krimi-Thriller

Címkék: Jane Levy (Mia), Fede Alvarez, Vaksötét, Don’t breathe, Daniel Zovatto, Jane Levy (Rocky), Dylan Minnette (Alex), Katia Bokor (Ginger), Sergej Onopko (Trevor), Olivia Gillies (a vak ember lánya)

Megjelent: 2016

Kapcsolódó filmek

Renegátok

Színes, magyarul beszélő, francia-német akcióthriller (2017)

Az

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2017)

Kingsman: Az Aranykör

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2017)

Csábítás

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)