Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az ember, akit Ovénak hívtak - (En man som heter Ove)

Színes, magyarul beszélő, svéd fekete komédia (2015)
  • 5

Ove mogorva, magának való ember. Nem igazán értékeli a komputerizált világot, még kevésbé azokat az embereket, akiknek nehezen megy az utánfutós tolatás, vagy akiknek szakembert kell hívni ahhoz, hogy légtelenítsék a radiátorukat. Ove nem érti a szomszédokat sem: hogy miért nem tudják betartani a szabályokat a parkolással, kutyasétáltatással, zajongással kapcsolatban egy kertvárosi övezetben. Az 59 éves Ovét csak a hétköznapi rutinja élteti, és az, hogy Saabot vezessen. És megvan a sommás véleménye mindenkiről, akik képesek Volvót, vagy bármilyen lehetetlen külföldi márkát vásárolni. De hirtelen minden a jelentőségét veszíti, amikor Ovét elküldik a munkahelyéről. S ha mindez még nem volna elég, még egy új család is a szomszédságba költözik, akik annak ellenére látják a férfi hatalmas szívét, hogy Ove mindenkivel azt akarja elhitetni, neki igazából nincs is szíve.

Rendező: Hannes Holm

Szereplők: Rolf Lassgard (Ove), Zozan Akgün (Nasanin), Tobias Almborg (Patrik), Anna-Lena Bergelin (Lena), Lasse Carlsson (Ove munkatársa), Karin de Frumerie (Ove orvosa), Simon Edenroth (Adrian)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Az ember, akit Ovénak hívtak, En man som heter Ove, Rolf Lassgard (Ove), Zozan Akgün (Nasanin), Tobias Almborg (Patrik), Anna-Lena Bergelin (Lena), Lasse Carlsson (Ove munkatársa), Karin de Frumerie (Ove orvosa), Simon Edenroth (Adrian), Hannes Holm

Időtartam: 1 óra 51 perc

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Bébibumm

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Anyák elszabadulva

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Újra otthon

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2017)

Pofázunk és végünk

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2014)