Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hókirálynő - (Snow Queen 1)

Színes, magyarul beszélő, orosz családi animációs film (2015)
  • 3

Egy távoli, különös vidéken, ahol az emberek csak a havat ismerik, élt egy bátor kislány, akit Gerdának hívtak. Amikor a gonosz Hókirálynő elrabolta Kait, a lány elhatározta, hogy felkutatja és kiszabadítja egyetlen testvérét. Kalandos utazásán mellészegődik egy barátságos troll, de legjobb barátja, Luta is segíti őt küldetésében. Merészsége és tiszta szeretete révén pedig Gerda bebizonyítja, hogy bármilyen átok megtörhető.

Rendezők: Vladlen Barbe, Maksim Sveshnikov

Szereplők: Anna Shurochkina (Gerda), Ramilya Iskander (Kay), Ivan Okhlobystin (Orm), Dmitriy Nagiev (Vospitatel), Galina Tyunina (Snezhnaya koroleva), Elizaveta Arzamasova (Doch atamanshi), Lyudmila Artemeva (Tsvetochnitsa)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Kántor Kitty (Tímea), Hókirálynő, Snow Queen 1, Ramilya Iskander (Kay), Ivan Okhlobystin (Orm), Dmitriy Nagiev (Vospitatel), Galina Tyunina (Snezhnaya koroleva), Elizaveta Arzamasova (Doch atamanshi), Lyudmila Artemeva (Tsvetochnitsa), Vladlen Barbe, Maksim Sveshnikov

Időtartam: 1 óra 12 perc

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Fák jú Tanár úr! 2

Színes, magyarul beszélő, német vígjáték (2015)

Maja, a méhecske

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-német animációs film (2014)

Bazi nagy francia lagzik

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2014)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)