Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Aljas nyolcas

Aljas nyolcas - (Hateful Eight)

Színes, magyarul beszélő, amerikai western (2015)

Az Aljas nyolcas főhősei sokat próbált fejvadászok, akik az amerikai polgárháborút követő időszakban találkoznak egymással Wyoming erdős vidékein. Egy kemény hóvihar elől menekülve kénytelenek egy helyen meghúzni magukat, a kényszerű összezártság eredménye pedig ármány és intrika. Vajon túlélik-e a vihart az egymás megtévesztésével és átverésével boldogulni próbáló hét(nyolc)próbás gazemberek?

Rendező: Quentin Tarantino

Szereplők: Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Samuel L. Jackson (Major Marquis Warren), Kurt Russell (John Ruth), Tim Roth (Oswaldo Mobray), Jennifer Jason Leigh (Daisy Domergue), Walton Goggins (Chris Mannix), Michael Madsen (Joe Gage), Zoe Bell (Hatlovas Judy)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Tim Roth (Roy), Quentin Tarantino, Samuel L. Jackson (Sudár hangja), Kurt Russell, Aljas nyolcas, Hateful Eight, Jennifer Jason Leigh (Daisy Domergue), Walton Goggins (Chris Mannix), Michael Madsen (Joe Gage), Zoe Bell (Hatlovas Judy)

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)