Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bocs, hogy szeretlek! - (Sorry If I Call You Love)

Színes, magyarul beszélő, spanyol vígjáték (2014)
  • 5

Alexet, a sármos reklámszakembert villámcsapásként éri, mikor megkéri barátnője kezét, az hirtelen összecsomagol és elhagyja. Hónapokra magába roskad, romokban hever az élete. Egy zűrös reggelen forgószélként robban be az életébe a fiatal, elbűvölő, ellenállhatatlan Niki, aki magával sodorja és felpezsdít körülötte mindent. A leküzdhetetlennek tűnő különbségek kihívások elé állítják szerelmüket. Két óra mosolygás, igazi könnyed, kellemes, szórakoztató moziélmény. Romantikus tündérmese, befogadható mennyiségű cukorsziruppal.

Rendező: Joaquín Llamas

Szereplők: Paloma Bloyd (Niki), Daniele Liotti (Álex), Irene Montalà (Elena), Patricia Vico (Simona), Jaime Pujol (Roberto), Pablo Chiapella (Pedro), Adrià Collado (Enrique)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Joaquín Llamas, Paloma Bloyd, Bocs, hogy szeretlek!, Sorry If I Call You Love, Daniele Liotti (Álex), Irene Montalà (Elena), Patricia Vico (Simona), Jaime Pujol (Roberto), Pablo Chiapella (Pedro), Adrià Collado (Enrique)

Időtartam: 1 óra 55 perc

Megjelent: 2014

Ez a film csak MoziKlub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Fák jú Tanár úr! 2

Színes, magyarul beszélő, német vígjáték (2015)

Reszkessetek kutyaütők!

Színes, szinkronizált, amerikai családi vígjáték (2013)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Maja, a méhecske

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-német animációs film (2014)