Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Black család (feliratos) - (Meet the Blacks)

Színes, feliratos, amerikai vígjáték (2016)

A Black család a jobb élet reményében elköltözik Chicagóból. Carl és újdonsült felesége, Lorena, fia Carl Jr, lánya Allie és unokatestvére, Cront Beverly Hills felé veszik az irányt. Csakhamar kiderül, Carl nem is választathatott volna alkalmatlanabb időpontot a költözéshez. Ugyanis épp az évente megrendezendő ’megtisztulás’ kellős közepébe csöppennek, melynek idején minden bűntett legális.

Rendező: Deon Taylor

Szereplők: Zulay Henao (Lorena(), Mike Epps (Carl Black), Andrew Bachelor (Freezee), Mike Tyson (James Clown), Lavell Crawford (Parole Officer)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Mike Epps (L.J), Mike Tyson (Önmaga), George Lopez, A Black család (feliratos), Meet the Blacks, Mike Tyson (James Clown), Lavell Crawford (Parole Officer), Deon Taylor

Megjelent: 2016

Kapcsolódó filmek

Renegátok

Színes, magyarul beszélő, francia-német akcióthriller (2017)

Az

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2017)

Az Emoji film

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2017)

Gru 3

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2017)