Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Burrowers - A felszín alatt (feliratos) - (Burrowers)

Színes, feliratos, amerikai horror (2008)
  • 3

1879-ben a vadnyugat meghódításakor a telepes Fergus Coffey éppen mennyasszonya kezét kérné meg, amikor a nő családját támadás éri. A család egyik felét lemészárolják, a másik fele pedig az arával együtt eltűnik. Fergus két tapasztalt nyomkövető és vadász, John és William Parcher, valamint egy férfiasságát bizonygató fiatal társaságában az eltűnt család keresésére indul. A csapathoz később csatlakozik az amerikai hadsereg egy rettegett kapitánya is. Mindannyian megvannak győződve arról, hogy a véres éjszakai rajtaütések mögött az indiánok állnak. Ahogy a telepeseket ért támadások elszaporodnak, a csapatnak rá kell döbbennie, hogy az indiánoknál sokkal könyörtelenebb, a föld felszíne alatt élő ellenséggel kell felvenniük a harcot.

Rendező: J.T. Petty

Szereplők: Clancy Brown (John Clay), William Mapother, Jocelin Donahue, Doug Hutchison, Laura Leighton, William Mapother (William Parcher), Jocelin Donahue (Maryanne Stewart), Doug Hutchison (Henry Victor), Laura Leighton (Gertrude Spacks)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: William Mapother, Doug Hutchison, Burrowers, J.T. Petty, Jocelin Donahue, Laura Leighton

Időtartam: 1 óra 32 perc

Megjelent: 2008

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a MoziKlub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

A széf

Magyarul beszélő, amerikai horror (2017)

Kopp-kopp

Színes, magyarul beszélő, chilei-amerikai horror (2015)

Chucky kultusza

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2017)

Az

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2017)