Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Horváth Charlie 1996

Horváth Charlie 1996 - (Horváth Charlie 1996)

Koncertfilm (1996)

1996.augusztus 17-i Kisstadionbeli koncert felvétele, mely a Mahasz szavazása alapján az Év koncertje díjat kapta. 1994. augusztus 10-én jelent meg első szólólemeze mellyel lavinaszerű siker sorozat vette kezdetét. A z első album előbb arany, platina majd gyémántlemez lett . A második album ( Mindenki valakié ) már a megjelenés napján arany majd platina lemez. Az 1996-os Kisstadionbeli koncertre a buli előtti napokban már csak jegyüzérektől lehet jegyet szerezni. A koncert külön érdekessége volt, hogy hosszú évek után először itt lépett színpadra Cserháti Zsuzsa, hatalmas sikert aratva. A koncert vendégei voltak még Somló Tamás és Karácsony János is. Az ezt követő években egy Liszt díj és a Magyar Köztársaság Kiskeresztje kitüntetésekkel ismerik el tehetségét.

Szereplők: Horváth Charlie, Horváth Charlie

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Koncert

Címke: Horváth Charlie 1996

Megjelent: 1996

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Tabán 1.

Koncertfilm (1999)

Piramis Budapest Sportcsarnok

koncertfilm (1992)

Neoton Família : Búcsúkoncert

Színes, magyar, koncertfilm (1998)

Demjén 2004

Koncertfilm (2004)