Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Elveszett paradicsom

Elveszett paradicsom

Színes, magyar dráma (1962)
  • 3

Sebők Zoltán agysebész édesapja 75. születésnapját ünnepli kolozsvári rokonuk, a kedves, cserfes Mira társaságában, amikor eljön hozzá balatoni házukba a fia teljesen elgyötörten. Letartóztatását várja, mert tiltott abortuszt hajtott végre szerelmén, a műtét nem sikerült, s a szerencsétlen nő belehalt a gyermekáldás elkerülésébe. Mira természetesen nem tud minderről, és fiatalsága minden bizalmával próbálja "meghódítani" a számára csodálatos férfit.

Rendező: Makk Károly

Szereplők: Pálos György (Sebők Zoltán), Páger Antal (apa), Törőcsik Mari (Mira), Esztergályos Cecília, Koltai János, Demjén Gyöngyvér, Siménfalvy Sándor

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Makk Károly, Esztergályos Cecília, Siménfalvy Sándor , Demjén Gyöngyvér, Elveszett paradicsom, Pálos György (Sebők Zoltán), Páger Antal (apa), Törőcsik Mari (Mira), Koltai János

Időtartam: 1 óra 30 perc

Megjelent: 1962

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó cikkek

Makk Károlytól búcsúzunk

TV GO | 2017. 08. 31., 12:02

Kapcsolódó filmek

Testről és Lélekről

Színes, magyar játékfilm (2017)

Az ígéret

Színes, magyarul beszélő, spanyol-amerikai történelmi film (2016)

Dunkirk

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol-francia történelmi dráma (2017)

1945

Magyar dráma (2017)