Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Bolondos Péntek

Bolondos Péntek - (Freaky Friday )

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1977)

Az iskoláskorú Annabel-t folyton bosszantja édesanyja, Mrs. Andrews, akit rettenetesen dühít lánya kelekótya viselkedése. Anya és lánya egyaránt azon az állásponton vannak, hogy míg saját életük nehéz és küzdelmes, a másiké maga az öröm és felüdülés. Egy látszólag átlagos péntek reggel, egy szokásos panaszáradat közepén arra a gondolatra jutnak, hogy talán meg kellene próbálniuk egymás bőrébe bújni. A nem mindennapi következményekkel azonban egyikük sem számolt...

Rendező: Gary Nelson

Szereplők: Barbara Harris (Ellen Andrews), Jodie Foster (Annabel Andrews), John Astin (Bill Andrews), Dick Van Patten (Harold Jennings), Vicki Schreck (Virginia)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Jodie Foster, Gary Nelson, Bolondos Péntek, Barbara Eve Harris, John Astin (Bill Andrews), Dick Van Patten (Harold Jennings), Vicki Schreck (Virginia)

Megjelent: 1977

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)