Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fűrészporos mesék

Fűrészporos mesék - (Sawdust Tales)

Színes, magyarul beszélő, magyar-német-török dráma (1996)

Egy időtlen és végtelen táj. Az elhagyatott tájon a tarkabarka Iaola cirkusz vonul végig kocsijával, menedéket keresve a totalitariánus rezsim elől. Mindegyikük – a kötéltáncosok, a bohócok, az egyensúlyozóművészek, az oroszlánszelídítő, a késdobáló – egy jobb világ után vágyakozik. Isaac, egy álmodozó, fiatal kötéltáncos, aki éppen férfikorába kezd belépni, még soha nem gondolt a jövőjére; ugyanakkor természetfeletti képességgel van megáldva – megérzi a Halál közeledtét. Öt éves korában árvult meg, akkor vette magához Abib, a kötéltánc nagymestere, aki felnevelte, s az évek során Isaac a fiává és a reménységévé vált.

Rendező: Baris Pirhasan

Szereplők: Hugh O'Connor (Isaac), Julia Brendler (Siren), Eperjes Károly (Abib), Haluk Bilginer (Aaron), Meltem Cumbul (Katja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Fűrész, Eperjes Károly, Fűrészporos mesék, Sawdust Tales, Julia Brendler (Siren), Eperjes Károly (Abib), Haluk Bilginer (Aaron), Meltem Cumbul (Katja), Baris Pirhasan

Megjelent: 1996

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)