Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kilenc élet - (Nine Lives)

Színes, magyarul beszélő, francia-kínai családi vígjáték (2016)
  • 5

Tom Brand (Kevin Spacey) egy vakmerő milliárdos. Cége, a FireBrand fennállásának legnagyobb dobására készül: az északi félteke legmagasabb felhőkarcolójának építését fejezik be. Tom munkamániája miatt eltávolodik gyönyörű feleségétől, Larától (Jennifer Garner) és lányától, Rebeccától (Malina Weissman). Közeleg Rebecca 11. születésnapja, és ahogyan minden évben, most is csak egy dolgot szeretne: egy macskát. Tom ki nem állhatja a macskákat, de nincs se ideje, se ajándéka és a véletlen egy furcsa kisállat-kereskedésbe sodorja, ahol az üzlet különc tulajdonosa Felix Perkins (Christopher Walken) egy fenséges macskát, Szőrmók urat adja el neki. Az úton hazafelé Tomot egy szörnyű baleset éri, majd a macska testében éled újjá...

Rendező: Barry Sonnenfeld

Szereplők: Jennifer Garner (Lara Brand), Kevin Spacey (Tom Brand), Malina Weissman (Rebecca Brand), Christopher Walken (Felix Grant), Robbie Amell (David Brand), Cheryl Hines (Madison Camden), Teddy Sears (Josh), Mark Consuelos (Ian Cox)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Robbie Amell, Christopher Walken, Kilenc, Cheryl Hines, Barry Sonnenfeld, Nine Lives, Mark Consuelos, Malina Weissman, Teddy Sears

Időtartam: 1 óra 23 perc

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a MoziKlub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

A szerencse háza

Magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1992)

Kingsman: Az Aranykör

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2017)

Reszkessetek, betörők!

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (1990)