Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gyilkosságba hajszolva - (Driven to Kill)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai akciófilm (2009)
  • 3

Ruslan Drachev egykor nagy tiszteletnek örvendett az egyik New York-i székhelyű orosz bűnszervezetnél. Kemény és szűkszavú férfi volt, aki mindig betartotta a szavát és precízen végrehajtotta amivel megbízták. Ám néhány esztendővel ezelőtt szakított az alvilággal. Sikerült beilleszkednie a polgári életbe, regényíróként találta meg a számítását. Egyik nap azonban brutális támadás éri a lányát, aki jegyben járt az egykori konkurens fiával. Ruslan személyes kihívásnak tekinti az ügyet, bosszúért liheg. Újra alámerül az alvilágba, hogy fényt derítsen arra, kinek állt útjában a lánya.

Rendező: Jeff King

Szereplők: Steven Seagal (Ruslan Drachev), Laura Mennell (Lanie), Dmitry Chepovetsky (Stephan), Igor Jijikine (Mikhail), Robert Wisden (Terry)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Gyilkosságba hajszolva, Driven to Kill, Steven Seagal (Ruslan Drachev), Laura Mennell (Lanie), Dmitry Chepovetsky (Stephan), Igor Jijikine (Mikhail), Robert Wisden (Terry), Jeff King

Időtartam: 1 óra 34 perc

Megjelent: 2009

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a MoziKlub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

A kém

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2015)

Deadpool

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2016)

A múmia

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2017)

Nyomd, bébi, nyomd

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2017)