Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Véres karácsony

Véres karácsony - (Children )

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2008)

December végén a fiatal házaspár, Jonah és Elaine vidékre utazik Elaine húgához, Chloéhoz és a sógorához, Robbie-hoz, hogy együtt töltsék az ünenpeket. Velük van a két gyerekük, Paulie és Miranda is, akik alig várják, hogy találkozzanak az unokatestvéreikkel, Nickyvel és Leah-val, illetve vonakodva, de csatlakozott hozzájuk Casey is, Elanie első házasságából született kamaszlánya. Érkezésüket baljós jelek kísérik: Paulie szemmel láthatóan beteg, Leah és Nicky pedig furcsán viselkedik. A különös eseményeket követően Elaine rájön, hogy Paulie egy zombiszerű vírust hordoz, amellyel a többi gyereket is megfertőzte. Az ünnepek a túlélésért való küzdelemmé fajulnak.

Rendező: Tom Shankland

Szereplők: Tom Shankland, Stephen Campbell Moore (Jonah), Hannah Tointon (Casey), Jeremy Sheffield (Robbie), Eva Birthistle (Elaine), Rachel Shelley (Chloe)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Stephen Campbell Moore, Véres karácsony, Children , Eva Birthistle, Jeremy Sheffield (Robbie), Eva Birthistle (Elaine), Rachel Shelley (Chloe), Tom Shankland

Megjelent: 2008

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

A fiú

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2016)

Az apáca

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Horror Park

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Halloween (´18)

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)