Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hókirálynő 2. - (The Snow Queen 2: The Snow King)

Színes, magyarul beszélő, orosz animációs film (2014)
  • 3

Élt egyszer egy kegyetlen, fagyos szívű Hókirálynő, aki egykor dermesztő télbe borította az egész világot. Hatalmát egy jószívű, bátor kislánynak, Gerdának sikerült megtörnie, amiben segítségére volt Orm, a troll. Orm egykor a Hókirálynő szolgálatában állt, ám végül a barátai kedvéért legyőzte gyávaságát, és szembefordult a félelmetes királynővel. Az átok megtörése után felenged a fagy, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Orm kiszabadítja a trollokat a jég fogságából, hőstettét azonban nem meri felvállalni, nehogy kiderüljön, hogy ő igazából a Hókirálynő szolgája volt. Így hát teljes ismeretlenségben bányászként tengeti a hétköznapjait szeretett nagyija oldalán. Egy nap a trollok királya közhírré teszi, hogy férjet keres az unokahúgának, Maribel hercegnőnek, és a kiválasztott lovag a fele királyságát is elnyeri.

Rendező: Aleksey Tsitsilin

Szereplők: Anna Shurochkina (Gerda hangja), Ivan Okhlobystin (Orm hangja), Anna Khilkevich (Maribel hangja), Igor Bortnik (Lukum hangja), Aleksandr Uman (Rakhat hangja), Schnell Ádám (Orm magyar hangja), Kántor Kitty (Gerda magyar hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Hókirálynő, Hókirálynő 2., The Snow Queen 2: The Snow King, Anna Shurochkina, Ivan Okhlobystin (Orm hangja), Anna Khilkevich (Maribel hangja), Igor Bortnik (Lukum hangja), Aleksandr Uman (Rakhat hangja), Schnell Ádám (Orm magyar hangja), Kántor Kitty (Gerda magyar hangja), Aleksey Tsitsilin

Időtartam: 1 óra 15 perc

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Scooby-Doo & Batman: the Brave and the Bold

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2018)

Sam a Tűzoltó: Marslakó Riadó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2016)

Coraline és a titkos ajtó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2009)

Gru 3

Színes, magyarul beszélő, amerikai animáció (2017)