Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tiszta szívvel

Tiszta szívvel - (Tiszta szívvel)

Színes, magyar akció-vígjáték (2016)

Akció-vígjáték egy kerekesszékes bandáról, ahol két mozgássérült fiatal közeli barátságot köt egy vagány kerekesszékes bérgyilkossal. Így a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs a szereplőknek, bár ebben a kalandban semmi nem az, aminek látszik. Nincs határ fantázia és valóság között, miközben hőseink egyik tűzpárbajból vetődnek a másikba, megismerjük a kerekesszékben töltött midennapok kihívásait. Ezentúl még azt is átélhetjük, hogyan bocsát meg az apjának egy elhagyott fiú.

Rendező: Till Attila

Szereplők: Till Attila, Fekete Ádám (Barba Papa), Thuróczy Szabolcs (Rupaszov), Balsai Mónika (Zita), Fenyvesi Zoltán (Zolika), Danish Lídia (Évi)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Till Attila, Tiszta szívvel, Tiszta szívvel, Fekete Ádám (Barba Papa), Thuróczy Szabolcs (Rupaszov), Balsai Mónika (Zita), Fenyvesi Zoltán (Zolika), Danish Lídia (Évi)

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek