Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Final Fantasy - A harc szelleme

Final Fantasy - A harc szelleme - (Final Fantasy: The Spirits Within)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-japán animációs film (2001)

2055-re a világ megváltozik. A városok romba dőlnek, lakóik elpusztulnak. A kevés túlélő számára az élet folyamatos harc: megmaradásért nemcsak az egyre ellenségesebb természettel kell megküzdeniük, hanem a támadó idegenekkel is. A túlélés reménye Aki Ross. Ő az a tudós, aki talán képes lesz megtalálni az új élethez szükséges szellemi energiákat. De Ross beteg. A támadó idegenektől kapott vírus szűkre szabja hátralévő idejét. Ő az álmaiban kutat és egy harci egység védelme alatt a vad vidéket járja. Ha az emberiségnek szerencséje van, valahol rátalál a megváltás szellemére. Csakhogy - ha így nem volna elég az ellenség - még valaki rájuk támad. Egy földi katona az, akinek egészen más elképzelései vannak arról, hogyan pusztíthatná el a földlakók támadóit.

Rendező: Hironobu Sakaguchi

Szereplők: Alec Baldwin (Gray Edwards hangja), Ving Rhames (Ryan hangja), Ming-Na (Dr. Aki Ross hangja), Steve Buscemi (Neil hangja), Peri Gilpin (Jane Proudfoot hangja), James Woods (Hein tábornok hangja), Donald Sutherland (Dr. Sid hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: VING RHAMES, Ming-Na, Steve Buscemi (Nebbercracker hangja), Donald Sutherland (Jack Pellit), James Woods, Final Fantasy: The Spirits Within, Hironobu Sakaguchi, Peri Gilpin

Megjelent: 2001

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)