Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak - (Hotel Transylvania)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Vérszívó vagy nászúton? Farkasember családi lazuláson? Rémkoppantó, aki belefáradt a szürke hétköznapok egyformaságába? Vár a Hotel Transylvania - minőségi pihenés és felfrissülés mindennemű rémnek, szörnynek és gonosz torzszülöttnek. Drakula gróf ötcsillagos erdélyi luxusszállodájában (főszakács: Quasimodo) a szörnyek és családjuk távol kerülhetnek az emberi világ zajától. Itt ejtőzik Frankenstein és a menyasszonya, Múmia, a láthatatlan ember, egy egész farkas falka és kollégáik - míg egyszer egy halandó nem téved közéjük. A bajt csak fokozza, hogy a gróf nemcsak szállodaigazgató, hanem apa is, aki eddig sikerrel óvta csemetéjét a valódi világ borzalmaitól: most azonban minden megváltozik.

Rendező: Genndy Tartakovsky

Szereplők: Genndy Tartalovsky, Adam Sandler (Drakula hangja), Selena Gomez (Mavis hangja), Kevin James (Frank/Frankenstein hangja), Steve Buscemi (Wayne hangja), David Spade (Griffin - a láthatatlan ember hangja), Andy Samberg (Jonatán hangja), Fran Drescher (Eunice hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Adam Sandler, Kevin James, Steve Buscemi (Nebbercracker hangja), Selena Gomez, Andy Samberg, David Spade, Hotel Transylvania 2, Fran Drescher, Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak, Genndy Tartalovsky

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Pénz és művér – a TV GO heti ajánlója

TV GO | 2017. 01. 31., 18:00

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)