Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Palackposta

Palackposta - (Flaskepost fra P)

Színes, magyarul beszélő, dán-német-svéd krimi-dráma (2016)

Skóciában egy palackba zárt üzenetet sodor partra a tenger. A foszladozó papíron már alig olvashatók a vérrel írt sorok, amelyben egy testvérpár kér segítséget. A vizsgálódó helyi rendőrök kiderítik, hogy a palackot Dániában dobták vízbe, 1996-ban. Így kerül az ügy a koppenhágai rendőrség döglött aktákkal foglalkozó Q-ügyosztályára, Carl Morck nyomozó asztalára. Carl, valamint segítői, Assad és Rose gyorsan rájönnek arra, hogy a levelet egy bizonyos Poul Holt írta, akit öccsével együtt raboltak el tizenhárom évvel ezelőtt, ám az eltűnésüket annak idején nem jelentették. De élnek, élhetnek-e még, s ha igen, vajon hol?

Rendező: Hans Peter Moland

Szereplők: Hans Peter Moland, Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares (Assad), Jakob Ofteblo (Pasgard), Nikolaj Lie Kaas (Carl Morck), Johanne Louise Schmidt, Soren Pilmark, Michael Brostrup, Morten Kirkskov, Lotte Andersen, Johanne Louise Schmidt (Rose Knudsen), Soren Pilmark (Marcus Jacobsen), Michael Brostrup (Borge Bak), Morten Kirkskov (Lars Bjorn), Lotte Andersen (Mia)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Dráma, Krimi-Thriller

Címkék: Michael Brostrup, Soren Pilmark, Morten Kirkskov, Lotte Andersen, Flaskepost fra P, Johanne Louise Schmidt

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)