Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Jumanji

Jumanji - (Jumanji)

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Miután Alan rátalál a tiktokzatos Jumanji-táblára, leül játszani Sarah-val. Ekkor azonban a 12 éves fiú egy pillanat alatt eltűnik, és Jumanji dzsungelvilágában találja magát. Csak akkor kerülhetne ki a csapdából, ha valamelyik játékos egy meghatározott számot dobna. Alan 26 évre az őserdő foglya marad, egészen addig, ameddig két fiatal, Judy és Peter meg nem találják a társasjátékot. A férfi azonban csak akkor szabadulhat ki, ha a két gyermek megtalálja a felnőtt Sarah-t.

Rendező: Joe Johnston

Szereplők: Joe Johnston, Robin Williams (Alan Parrish), Kirsten Dunst (Judy Shepherd), Bonnie Hunt (Sarah Whittle), Bradley Pierce (Peter Shepherd), Jonathan Hyde (Van Pelt/Sam Parrish), David Alan Grier (Carl Bentley), Bebe Neuwirth (Nora)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Joe Johnston, Robin Williams, Bonnie Hunt (Sally hangja), David Alan Grier, Jumanji, Bradley Pierce, Jonathan Hyde, Bebe Neuwirth

Megjelent: 1995

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Halálos iramban - Tokiói hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2006)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)