Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

De kik azok a Lumnitzer nővérek?

De kik azok a Lumnitzer nővérek? - (De kik azok a Lumnitzer nővérek?)

Színes, magyar vígjáték (2005)

A film két hőse, Olivér és Ficskó elkötelezett étteremkritikusok, akik szenvedélyesen harcolnak a konyhaművészet becsületéért és színvonaláért, vitriolos hangon ostorozzák a szakma kontárait és kufárait. A sértett vendéglősök bosszút esküsznek ellenük. Milicát, a talpraesett, tűzrőlpattant ifjú menedzser lányt bízzák meg: fedje fel a cikkeiket Lumnitzer nővérek álnéven publikáló szerzők kilétét, majd tegye őket ártalmatlanná. Vagy úgy, hogy egyszerűen megveszi a két kritikust, vagy úgy, hogy elcsábítja bájaival, vagy végső esetben elteszi őket láb alól. Elkezdődik a küzdelem a Lumnitzer nővérek és Milica között, mely különleges harci cselekmény sok mulatságos helyzetet, komikumot produkál.

Rendező: Bacsó Péter

Szereplők: Bacsó Péter, Hegyi Barbara, Alföldi Róbert (Olivér), Rudolf Péter (Ficskó), Hegyi Barbara (Milica), Udvaros Dorottya (Szonja), Szabó Győző (Kenedi Sámuel), Benedek Miklós (Torkos Emil), Szacsvay László (Satel Sebestyén)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Udvaros Dorottya, Rudolf Péter (Apa), Szacsvay László (Savanya igazgató), Bacsó Péter, Szabó Győző (Csorba Karesz hangja), Hegyi Barbara, Benedek Miklós, De kik azok a Lumnitzer nővérek?, Alföldi Róbert

Megjelent: 2005

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)