Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A titok gyermekei

A titok gyermekei - (Sir Cocuklari)

Színes, magyarul beszélő, török-magyar filmdráma (2002)

Egy kisfiú érkezik Isztambulba: Cemil, aki brutális nevelőapja verései elől menekül. Sötét este van, amikor leszáll a vonatról a század eleji Haydarpasa állomáson, mely a város ázsiai felén helyezkedik el. Cemil egyedül van, nem ismer senkit. Az állomás előtt kiállított régi lokomotív megtetszik neki, ott húzza meg magát éjszakára. Zsebéből kirakja maga mellé kis bohóc bábuját, mely az egyetlen játéka. Álmában a bohóc megelevenedik, nevetve altatja el a fiút. Másnap reggel Cemil a város zajára és nagy hajóforgalomra ébred. A parton nézelődve találkozik egy csapat tizenéves hontalan fiatallal, akik szintén csak lézengenek a városban, rendes lakás, munka és megélhetés nélkül.

Rendező: Aydin Sayman

Szereplők: Halil Ibrahim Aras (Cemil), Firat Tanis (Velit), Memet Ali Alabora (Reso), Nur Sürer (Münevver), Varga Tibor, Incze Ildikó

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Incze Ildikó, A titok gyermekei, Sir Cocuklari, Firat Tanis, Memet Ali Alabora, Nur Sürer, Varga Tibor, Aydin Sayman

Megjelent: 2002

Kölcsönzési díj: 499 Ft