Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Short Skin - Szűkölő kamaszkor (feliratos)

Short Skin - Szűkölő kamaszkor (feliratos) - (Short Skin - I dolori del giovane Edo)

Színes, feliratos, olasz vígjáték (2014)

Edoardo most tizenhét éves, és ha a hormonok nem jelentenének számára elég nyomást, környezete még tovább sulykolja bele azt az érzést, hogy minden a szex körül forog. Az egyetlen nehézség a szűz fiú számára, hogy fitymaszűkülete van, amely meggátolja őt a szexuális felfedezésben. Edoardo családjával együtt Pisa közelében, egy tengerparti nyaralóban vakációzik. A fiú szerencsére elég indokot talál, hogy kitegye a lábát a házból, hogy például gyerekkori barátjával, Arturóval lógjon. Arturo annyira szüzessége elvesztésének megszállottja, hogy mindent megpróbál a cél elérése érdekében, még fizetni is hajlandó lenne érte, és természetesen barátját is efelé terelgeti. Edoardo gátlásainak leküzdésében segítségére lesz a szomszéd lány, Bianca érkezése. Duccio Chiarini bemutatkozó nagyjátékfilmjében a lágy komikum és drámai mélység ötvöződik egy hiteles, sokszor megmosolyogtató történetben.

Rendező: Duccio Chiarini

Szereplők: Matteo Creatini (Edoardo), Francesca Agostini, Francesca Agostini (Bianca), Nicola Nocchi (Arturo), Mariana Raschill`a (Elisabetta), Bianca Ceravolo (Olivia), Michele Crestacci (Roberto), Bianca Nappi (Daniela)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Short Skin - I dolori del giovane Edo, Francesca Agostini, Nicola Nocchi, Mariana Raschill`a, Bianca Ceravolo, Michele Crestacci, Bianca Nappi, Duccio Chiarini

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)