Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A házimaci

A házimaci - (Country Bears)

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték (2002)

A csodálatos, szívmelengető családi kalandfilm, A házimaci mindenkinek mosolyt csal az arcára, ami ezután harsány kacajba csap át, mellé pedig az egész családot megmozgató zenebonát szolgáltat. Beary Barrington, a Country Bears első számú rajongója nem találja helyét túlzottan is emberi családjában. Amikor felkerekedik és a Country Bear Színházba indul hősei nyomában, meglepetten tapasztalja, hogy a bandát a hírnév felé elindító hely hamarosan bezár. Beary árkon-bokron átvágva indul útnak, hogy újra összehozza a banda tagjait és megmentse a Country Bear Színházat. Miközben helyét keresi a világban, Beary is ráébred, az az igazi család, ahol az embert a legjobban szeretik!

Rendező: Peter Hastings

Szereplők: Brad Garrett (Fred Bedderhead hangja), Christopher Walken (Reed Thimple), Daryl Chill Mitchell (Officer Hamm), Stephen Tobolowsky (Norbert Barrington), Toby Huss (Tennessee O'Neal), Haley Joel Osment (Beary Barrington hangja), Diedrich Bader (Cheets), Michael Lawrence Morgan (Benny Bogswaggle), Eli Marienthal (Dex Barrington)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Diedrich Bader (Batman), Toby Huss, Haley Joel Osment, Country Bears, Michael Lawrence Morgan, Eli Marienthal, Peter Hastings

Megjelent: 2002

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)