Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nincs kegyelem

Nincs kegyelem - (Nincs kegyelem)

Színes, magyar dráma (2006)

Az eldugott faluban meggyilkolnak egy idős férfit. Az áldozatnál alkalmi munkát végző Suha Dénest tanúként idézik a rendőrségre, de rövidesen már őt vádolják az elkövetéssel. A gyanúsított mindvégig tagad, de a két rutinos vizsgáló tiszt végül is egy besúgó segítségével és szabadulásának ígéretével beismerő vallomást csikarnak ki belőle. Ártatlansága ellenére neki kell a bíróság elé állnia. Bár az ellene felhozott bizonyítékok nem igazán meggyőzőek, de a beismerő vallomás birtokában a bíróság is az ő bűnösségét mondja ki. A jogerős ítélet 8 év börtön. Suha két év négy hónapot tölt a hűvösön, amikor egy véletlen folytán megtalálják az igazi gyilkost.

Rendező: Ragályi Elemér

Szereplők: Elemér Ragályi, Nagypál Gábor, Csuja Imre (Suha cellatársa), Nagypál Gábor (Suha Dénes), Eperjes Károly (Nyomozó), Bertók Lajos (Fiatal nyomozó), Monori Lili (Mariann nővére), Csoma Judit (Rutkay), Lázár Kati (Suha anyja), Sipos Imre (Ügyész)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Lázár Kati , Nagypál Gábor (Patkánykatona), Eperjes Károly, Nincs kegyelem, Bertók Lajos, Monori Lili, Csoma Judit, Sipos Imre, Ragályi Elemér

Megjelent: 2006

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)