Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Komisznak lenni életveszélyes

Komisznak lenni életveszélyes - (Komisznak lenni életveszélyes)

Fekete-fehér, magyar tévéjáték (1970)

A KOLÉV, azaz Komisznak Lenni Életveszélyes nevű szervezet célkitűzése, hogy az emberi komiszságot megszüntesse, illetve a komisz ember elnyeri méltó büntetését a KOLÉV sajátos igazságszolgáltatása folytán. Ebből az alap szituációból indul a vígjáték, a remek szórakozást pedig a főszereplő Feleki Kamill, Kiss Manyi és Agárdy Gábor szolgáltatja. Hogyan kerül a teknősbéka a folyóba, a méreg a konyakba és a robbanószer a tortába? Mindezt megtudhatják, ha velünk tartanak.

Rendező: Horváth Tibor

Szereplők: Tibor Horváth, Csala Zsuzsa, Agárdy Gábor (John Francis Davidson), Csala Zsuzsa (Madge), Feleki Kamill (William Collins), Kiss Manyi, Petényi Ilona, Vay Ilus, Tábori Nóra, Kiss Manyi (Shirley Davidson), Petényi Ilona (Anastasia Davidson), Vay Ilus (Cornelia Smith), Tábori Nóra (Valerie Rogers)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Tábori Nóra (Mama), Mihályfy Sándor, Horváth Tibor, Félix László, Kiss Manyi, Komisznak lenni életveszélyes, Petényi Ilona, Vay Ilus

Megjelent: 1970

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)