Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kalózok! A kétballábas banda

Kalózok! A kétballábas banda - (The Pirates! Band of Misfits)

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai animációs film (2012)

Mi teszi a jó kalózt? A lelkesedés, a vágy a zsákmány után és a hatalmas, dúsan göndörödő szakáll. E film főszereplője tökéletes kalóz: csak az a kis hibája van, hogy soha, egyetlen terve sem válik valóra - de legalább kitartóan próbálkozik. Hű társaival hét tengert hajóz be, hogy legyőzze ellenségeit Büszke Bellamy kapitányt meg Penge Lizt, és végre elnyerje a legnagyobb, legrégebben vágyott kincset: Az év kalóza-díjat. Kalandos útja során bejár néhány távoli egzotikus szigetet és a ködös Londont, megküzd a rossz természetű királynővel, szövetkezik egy zseniális ifjú tudóssal, és közben sosem veszíti szem elöl azt, ami a jó kalóz számára az igazi lényeg: kaland és körszakáll!

Rendező: Peter Lord

Szereplők: SALMA HAYEK, Peter Lord, Hugh Grant (Kalóz Kapitány), Jeremy Piven (Büszke Bellamy), Salma Hayek (Penge Liz), David Tennant (), Brian Blessed (), Lenny Henry (), Brendan Gleeson (), David Tennant (Charles Darwin), Brian Blessed (Kalózkirály), Lenny Henry (Faláb Hastings), Brendan Gleeson (Köszvényes kalóz)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Brendan Gleeson, Jeremy Piven, Brian Blessed, David Tennant, Salma Hayek, The Pirates! Band of Misfits, Lenny Henry

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Csingiling - A szárnyak titka

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)