Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Inferno - (Inferno)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-japán-török-magyar misztikus thriller (2016)

Langdon professzor (Tom Hanks) felébred. A Harvard veszélyes kalandoktól sem visszariadó szimbólumkutatója számára ez kivételesen nem hétköznapi eset. Ugyanis egy firenzei kórházban van, és nem tudja, hogyan került oda. Lőtt sebbel ápolják, és azt a különös tárgyat sem tudja megmagyarázni, amit nála találnak.

Rendező: Ron Howard

Szereplők: Tom Hanks (Robert Langdon), Felicity Jones (Dr. Sienna Brooks), Ben Foster (Bertrand Zobrist), Irrfan Khan, Omar Sy, Sidse Babett Knudsen, Ana Ularu, Ida Darvish, Irrfan Khan (Harry Sims 'The Provost'), Omar Sy (Christoph Bruder), Sidse Babett Knudsen (Dr. Elizabeth Sinskey), Ana Ularu (Vayentha), Ida Darvish (Marta)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Ron Howard, Tom Hanks, Omar Sy, Felicity Jones, Ben Foster, Irrfan Khan (Masrani), Sidse Babett Knudsen, Ana Ularu, Tom Hanks Budapestről menti meg a világot - Érkezik az Inferno! , Inferno, Ida Darvish

Megjelent: 2016

Kapcsolódó cikkek

Zene a mozivásznon – Hans Zimmer

TV GO | 2017. 04. 08., 10:51