Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A csodálatos pókember

A csodálatos pókember - (The Amazing Spider-Man)

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus akciófilm (2012)

Peter Parker (Andrew Garfield) átlagos gimis srác. Kicsit magányosabb, kicsit szótlanabb a társainál - talán azért, mert a szülei még kiskorában eltűntek, és azóta Ben bácsikája (Martin Sheen) neveli. Ahogy közeledik a felnőttkor, Petert egyre jobban érdekli a múltja, hogy ki ő igazán és mi történhetett a szüleivel. Úgy érzi, titkok hálója veszi körül. Egyedül iskolai szerelmében (Emma Stone) bízhat. Amikor megtalálja apja régi irattáskáját, meghökkentő dokumentumok kerülnek elől belőle: attól kezdve egészen másképpen látja magát és a világot. A nyomok az Oscorpba, az idősebb Parker régi társához, dr. Curt Connors (Rhys Ifans) laboratóriumába vezetnek. A tudós egy különleges gyíkkivonat-szerrel kezeli magát, és a mellékhatások szörnyszülötté teszik őt. A Pókember nem tehet mást, mint hogy használni kezdi különleges képességeit a Gyík legyőzése érdekében.

Rendező: Marc Webb

Szereplők: Marc Webb, Andrew Garfield (Peter Parker/Pókember), Emma Stone (Gwen Stacy), Martin Sheen (Ben Parker), Sally Field (May Parker), Rhys Ifans (Dr. Curt Connors), Denis Leary (George Stacy), C. Thomas Howell (Ray)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: A csodálatos Pókember 2, Martin Sheen (Oliver Queenan), Emma Stone, Andrew Garfield, A csodálatos pókember, The Amazing Spider-Man 2, Sally Field (May Parker), Denis Leary (Stacy kapitány), Marc Webb, Rhys Ifans, C. Thomas Howell

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Irány a legjobb Pókverzum!

TV GO | 2019. 04. 12., 12:36

Kapcsolódó filmek

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)