Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az acélember

Az acélember - (Man of Steel)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai fantasztikus akciófilm (2013)

A kis Clark egy egyszerű farmer házaspár, Martha és Jonathan Kent gyermeke. Egy napon ráébred arra, hogy rendkívüli adottságokkal rendelkezik, és olyasmikre képes, amire egyik barátja, sőt egyetlen földi halandó sem. Ifjúvá serdülve Clark eltökéli, hogy kideríti, honnan származnak a képességei, és mi célból jött a világra, mi a küldetése. Ekkor még nem sejti, hogy múltja a csillagok közé repíti, és a sorsa az, hogy megmentse a Földet. Acélemberként az emberiség reményének szimbólumává válik.

Rendező: Zack Snyder

Szereplők: Zack Snyder, Henry Cavill (Clark Kent/Superman), Amy Adams (Lois Lane), Diane Lane (Martha Kent), Russell Crowe (Jor-El), Kevin Costner (Jonathan Kent), Dylan Sprayberry (13 éves Clark Kent), Michael Shannon (Zod tábornok), Christopher Meloni (Hardy ezredes), Ayelet Zurer (Lara Lor-Van)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Animáció

Címkék: Michael Shannon (Henry), Russell Crowe, Zack Snyder, Az Acélember, Man of Steel, Cavill Henry, Henry Cavill (Clark Kent / Superman), Russell Crowe (Jor-El), Michael Shannon (Zod tábornok), Amy Adams (Lois Lane), Kevin Costner (Jonathan Kent), Diane Lane (Martha Kent)

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

A 2017-es lehet végre a DC éve

TV GO | 2016. 12. 15., 14:30

Kapcsolódó filmek

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Halálos iramban - Tokiói hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2006)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)