Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A könyvelő - (The Accountant)

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Chris Wolff (Ben Affleck) a világ egyik legjobb könyvelője és kissé autista - kerüli az embereket, magányosan él és nem is vágyik másra. Amikor egy nagy, robotokat tervező gyár könyvelésében furcsa hibák tűnnek fel, természetesen hozzá fordulnak. Ő és a cég egyik munkatársa (Anna Kendrick) hamar új, megmagyarázhatatlan eltérésekre figyel fel, és ez valakinek nagyon nem tetszik.

Rendező: Gavin O Connor

Szereplők: Anna Kendrick (Dana), Ben Affleck (Chris), J.K. Simmons (Ray King), Jeffrey Tambor (Francis Silverberg), John Lithgow (Lamar Black), Alison Wright (Justine), Cynthia Addai-Robinson (Marybeth Medina)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Ben Affleck, J.K. Simmons, Jeffrey Tambor (Sid Garner), Anna Kendrick, John Lithgow, Exkluzív videókon várnak rád A könyvelő szereplői! , The Accountant, Alison Wright, Cynthia Addai-Robinson, Gavin O Connor

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek

Juhé! A Trollok visszatérnek!

TV GO | 2017. 03. 01., 13:37