Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tökös ötös

Tökös ötös - (Five)

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2016)

Egy húszas évei elején járó baráti társaság - akik egy szuper albérletben laknak egy igazán jó környéken - hirtelen arra kényszerül, hogy valahonnan előteremtsék a pénzt, amit idáig apa-anya tolt nekik, mivel a szülők rájöttek, hogy a srácok nem is járnak suliba. Mivel jobb ötletük nincs, elkezdenek füvet árulni, és belecsöppenek a párizsi alvilágba.

Rendező: Igor Gotesman

Szereplők: Igor Gotesman, François Civil (Samuel), Pierre Niney (Timothée), Igor Gotesman (Vadim), Margot Bancilhon (Julia), Pascal Demolon (Barnabé), Idrissa Hanrot (Nestor), Michele Moretti (Mme Simon)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: The Five-Year Engagement , François Civil, Michele Moretti, Tökös ötös, Pierre Niney, Igor Gotesman, Margot Bancilhon, Pascal Demolon, Idrissa Hanrot, Igor Gotesman

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)