Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Larry Crowne

Larry Crowne - (Larry Crown)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2011)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték - Eredeti nyelven is! Larry Crowne Larry Crowne-t váratlanul kirúgják a munkahelyéről. Hirtelenjében nem tud mit kezdeni a nyakába szakadt tengernyi időjével, a házára felvett kölcsönt viszont fizetnie kell. Miközben egy étteremben vállal munkát, a szomszédja tanácsára és a szebb jövő reményében beiratkozik a főiskolára. Kiderül, hogy csupa hasonszőrű, lúzer figura jár oda. Hamarosan megtetszik neki a szónoklattant oktató, csinos Mercedes Tainot. Az sem riasztja, hogy a nő ugyanúgy unja a tanítást, mint a férjét. Larry akaratlanul is hozzájárul, hogy a férje lapátra teszi nőt.

Rendező: Tom Hanks

Szereplők: Tom Hanks (Larry Crowne), Julia Roberts (Mercedes Tainot), Bryan Cranston (Dean), Pam Grier (Frances), Sarah Levy (Eli), Wilmer Valderrama (Dell Gordo), Tom Hanks, Julia Roberts, Bryan Cranston

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

The New Romantic (feliratos)

Színes, feliratos, kanadai dráma (2018)

Káosz karácsonyra

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2015)

Az elefánt

Színes, magyar vígjáték (1977)

Gyerekjáték

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2007)