Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Karib-tenger kalózai 1 - A Fekete Gyöngy átka

A Karib-tenger kalózai 1 - A Fekete Gyöngy átka - (The Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pear)

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2003)

A XVII. században a Karib-tenger a kalózok birodalma volt, akik megfélemlítették az angol királyi flottát is. Elizabeth Swannt (Keira Knightley), az angol kormányzó lányát elrabolja a rettegett kalóz, Barbossa kapitány (Geoffrey Rush). A lány gyerekkori barátja és szerelme, Will Turner (Orlando Bloom) a lány megmentésére indul, és akarva-akaratlanul a kalózok segítségét kell kérnie. Jack Sparrow (Johnny Depp), a kalózok vezére felfedi Barbossa és társai titkát. Will és Jack megkísérlik a lehetetlent: megszerezni a Fekete Gyöngyöt, kimenteni a lányt és mellesleg megszerezni a világ legdrágább kincsét.

Rendező: Gore Verbinski

Szereplők: Gore Verbinski, Geoffrey Rush (Barbossa kapitány), Johnny Depp (Jack Sparrow kapitány), Keira Knightley (Elizabeth Swann), Orlando Bloom (Will Turner), Jack Davenport (Norrington), Jonathan Pryce (Weatherby Swann kormányzó), Lee Arenberg (Pintel), Trevor Goddard (Grapple)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Jack Davenport, The Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pear, Jonathan Pryce, Lee Arenberg, Trevor Goddard

Megjelent: 2003

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Godzilla

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kalandfilm (1998)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)