Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Végjáték (2013)

Végjáték - (Ender´s Game)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2013)

A Földet már többször megpróbálta leigázni egy kimagasló technikai fejlettséggel rendelkező földönkívüli faj és nem kisebb a szándékuk, minthogy elpusztítsák az egész emberiséget. 70 évvel a kíméletlen háború után az emberek talán megtalálták szabadulásuk kulcsát Ender Wiggin (Asa Butterfield) személyében. A csendes, de annál különlegesebb képességekkel rendelkező fiút egy szigorúan védett, titkos űrbázisra küldik, ahol hozzá hasonló tehetséges fiatalokból álló katonai csapatot képeznek ki. A vezetőség terve, hogy a szüleiktől, testvéreiktől elszakított gyerekekből egy olyan sereget formáljanak, akiket az idegenek elleni végső támadás során bevethetnek.

Rendezők: Gavin Hood, Asa Butterfield

Szereplők: Abigail Breslin (Valentine Wiggin), Harrison Ford (Hyrum Graff ezredes), Hailee Steinfeld (Petra Arkanian), Asa Butterfield (Ender Wiggin), Sir Ben Kingsley (Mazer Rackham), Viola Davis (Gwen Anderson őrnagy), Moises Arias (Bonzo), Gavin Hood, Harrison Ford

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Címkék: Harrison Ford, Abigail Breslin (Pihe hangja), Végjáték (2013), Ender's Game, Hailee Steinfeld (Petra Arkanian), Asa Butterfield (Ender Wiggin), Sir Ben Kingsley (Mazer Rackham), Viola Davis (Gwen Anderson őrnagy), Moises Arias (Bonzo), Asa Butterfield, Gavin Hood

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Ezek valójában az Űrbosszúállók

TV GO | 2014. 12. 16., 10:20

Agyamra megy az apám

Vajda Judit | 2014. 10. 08., 16:00

Kapcsolódó filmek

Csatahajó

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm - (2012)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Pitch Black - 22 évente sötétség

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2000)

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)