Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Érkezés - (Arrival)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2016)

A távoli jövőben játszódó történet középpontjában egy a Föld létezését veszélybe sodró esemény áll: földönkívüliek érkeznek bolygónkra. A hadsereg vezérkara egy briliáns nyelvész segítségét kéri, hogy kommunikálhassanak az idegenekkel - a cél, hogy megtudják az érkezés okát. A tudós minden erejével azon munkálkodik, hogy szót értsen a vendégekkel, ám munkája során az apró részekből összeáll számára a földönkívüliek érkezésének valódi célja...

Rendező: Denis Villeneuve

Szereplők: Amy Adams (Dr. Louise Banks), Jeremy Renner (Ian Donnelly), Forest Whitaker (Colonel Weber), Michael Stuhlbarg (Agent Halpern), Mark O'Brien (Captain Marks), Tzi Ma (General Shang), Nathaly Thibault (Gala Guest)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Amy Adams, FOREST WHITAKER, Jeremy Renner (Carmine Polito), Michael Stuhlbarg (Dr. Flicker), Mindentudás Egyeteme - Légiuralom-elmélet - légi fegyverkezés - a Magyar Királyi Légierő az 1930-as években, Arrival, Mark O'Brien, Tzi Ma, Nathaly Thibault

Megjelent: 2016

Kapcsolódó cikkek