Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Doctor Strange - (Doctor Strange)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2016)

A világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget - egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye. Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként.

Rendező: Scott Derrickson

Szereplők: Benedict Cumberbatch (Dr. Stephen Strange), Tilda Swinton (The Ancient One), Rachel McAdams (Christine Palmer), Benedict Wong (Wong), Mads Mikkelsen (Kaecilius), Scott Adkins (Lucian / Strong Zealot), Chiwetel Ejiofor (Mordo)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Scott Derrickson, Rachel McAdams, Mads Mikkelsen (Igor Stravinsky), Scott Adkins (Amphitryon király), Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Doctor Strange, Doctor Strange

Megjelent: 2016

Kapcsolódó cikkek

Doctor Strange premier a TV GO-n!

TV GO | 2017. 03. 15., 14:00