Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A barátságos óriás

A barátságos óriás - (The BFG)

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy (2016)

A HABÓ (Mark Rylance) avagy a Hatalmas Barátságos Óriás, semmiben sem hasonlít Óriásország többi lakójára. Alig 8 méter magas, túlméretezett fülekkel és kifinomult szaglással rendelkezik, bájosan együgyű, és szeret egyedül lenni. Az „igazi” óriások, mint Vértunkoló (Bill Hader) és Húshabzsoló (Jemaine Clement) kétszer olyan nagyok és legalább kétszer olyan rémisztőek, mint ő. Embereket esznek, míg a HABÓ csak „orrborká”-t és „hopfüzsgő”-t. Egy napon a magányos óriás felkeresi a 10 éves Szofit, és magával viszi Óriásországba. A kislány eleinte fél a titokzatos óriástól, de hamarosan megszereti, és a legjobb barátokká válnak. Együtt ellátogatnak Álomországba, ahol a HABÓ megmutatja, milyen varázslatosak az álmok, amelyeket éjszakánként a gyermekek hálószobáiba fúj.

Rendező: Steven Spielberg

Szereplők: Steven Spielberg, Mark Rylance (BFG), Rebecca Hall (Mary), Bill Hader (Bloodbottler), Penelope Wilton (a királynő), Jemaine Clement (Fleshlumpeater), Adam Godley (Manhugger), Ólafur Darri Ólafsson (Maidmasher)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Fantasy

Címkék: Steven Spielberg, Rebecca Hall, Adam Godley, Bill Hader, Mark Rylance, Jemaine Clement, Ólafur Darri Ólafsson, A barátságos óriás, The BFG, Penelope Wilton

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)