Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A mélység kalandora - (L´odyssée)

Színes, magyarul beszélő, francia életrajzi film (2016)

Jacques-Yves Cousteau a XX. század egyik ikonikus alakja, akinek sok mindent köszönhet az emberiség. Felfedezései által megismerhettük, milyen csodás hely a világ, amelyben élünk, kutatásai rávilágítottak, mennyire fontos megóvni környezetünket. Amellett, hogy életét a tengerek, óceánok mélyének kutatásával töltötte, folyamatosan kereste helyét a világban, valamint saját boldogságát és az élet értelmét.

Rendező: Jérôme Salle

Szereplők: Audrey Tautou (Simone Cousteau), Lambert Wilson (Jacques-Yves Cousteau), Pierre Niney (Philippe Cousteau), Michael Bundred (ABC Producer), Chloe Hirschman (Jan Cousteau), Richard Lothian (Titi Leandri), Dylan Edy (Louis Prezelin), Laurent Lucas (Philippe Tailliez)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Audrey Tautou, Lambert Wilson, Pierre Niney, A mélység kalandora, L'odyssée, Michael Bundred, Chloe Hirschman, Richard Lothian, Dylan Edy, Laurent Lucas, Jérôme Salle

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

A viskó

Színes, magyarul beszélő amerikai filmdráma (2017)

Aurora Borealis – Északi fény

Színes, magyar dráma (2017)

Szárnyas fejvadász 2049

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kanadai sci-fi-dráma (2017)

Egy kutya négy élete

Színes,magyarul beszélő, amerikai családi dráma (2017)