Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Éjszakai ragadozók - (Nocturnal Animals)

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2016)

A film "történet a történetben", aminek egyik részében Susan egy könyv kéziratát kapja véleményezésre volt férjétől, akit 20 éve elhagyott. A másik rész magát a kéziratot követi, aminek középpontjában egy férfi áll, akinek családi nyaralása erőszakossá majd halálos kimenetelűvé válik. És ami Susant illeti, az ő története is rejt még némi izgalmat.

Rendező: Tom Ford

Szereplők: Jake Gyllenhaal (Tony Hastings / Edward Sheffield), Amy Adams (Susan Morrow), Isla Fisher (Laura Hastings), Armie Hammer (Hutton Morrow), Aaron Taylor-Johnson (Ray Marcus), Michael Shannon (Bobby Andes), Ellie Bamber (India Hastings)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon (Henry), Isla Fisher (Melanie Ralston), Aaron Taylor-Johnson, Armie Hammer (Clyde Tolson), Éjszakai ragadozók, Nocturnal Animals, Ellie Bamber, Tom Ford

Megjelent: 2016

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Kipörgetve

Színes, magyarul beszélő, francia-amerikai akcióthriller (2017)

Isten lánya

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2016)

Barry Seal: A beszállító

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2017)

A lány a vonaton

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2016)