Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Notre Dame-i toronyőr 2. - A harang rejtélye

A Notre Dame-i toronyőr 2. - A harang rejtélye - (Hunchback of Notre Dame II)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2002)

A rút, ám szeretni való Quasimodo és barátai ezúttal egy gonosz cirkuszigazgató, Sarousch ördögi tervét kell meghiúsítsák. A varázsláshoz is értő Sarousch a katedrális híres harangját, a La Fidele-t akarja megkaparintani, amelyhez asszisztense, Madellaine, Quasimodo új barátjának segítéségét is kikényszeríti. Amikor azonban Esmeralda kisfia, Zephyr is Sarousch útjába áll, Quasimodo kizárólag nemes szívére hallgatva, barátai megfontolt tanácsaira fittyet hányva elindul, hogy megmentse pajtását és a drágaköves harangot. Az első rész méltó folytatása ez a kalandokban és izgalmakban gazdag szívmelengető családi rajzfilm!

Rendező: Raymond Bradley

Szereplők: Raymond Bradley, Rátóti Zoltán, Jason Alexander (Hugo hangja), Jennifer Love Hewitt (Madellaine hangja), Tom Hulce (Quasimodo hangja), Charles Kimbrough (Victor hangja), Kevin Kline (Phoebus hangja), Michael McKean (Sarousch hangja), Demi Moore (Esmeralda hangja), Haley Joel Osment (Zephyr hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Kevin Kline (Sam), Demi Moore (Sarah Robertson), Raymond Bradley, Michael McKean (Nelson Wylie), Tom Hulce, Jason Alexander, Haley Joel Osment, Jennifer Love Hewitt, A Notre Dame-i toronyőr 2. - A harang rejtélye, Hunchback of Notre Dame II, Charles Kimbrough

Megjelent: 2002

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)