Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Örök kaland

Örök kaland - (Tuck Everlasting)

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2002)

Az ÖRÖK KALAND időtlen és lebilincselő film egy ifjú hölgy varázslatos nyári élményéről. A hamvas Winnie Foster, akit untat kispolgári életmódja és basáskodó anyja, elszökik és eltéved. Ekkor botlik bele Jesse Tuckba, aki imádja a kalandokat és akihez hasonlóval még sosem találkozott. Bele is szeret. Tuckék kedves és nagylelkű család, ám nagy titkot rejtegetnek – egy forrást, ami az örök életet hordozza magában. Winnie-nek választania kell, folytatja-e életét az eddigi medrében vagy iszik a forrásból. Olyan kaland, ami ellenállhatatlanul hatást gyakorol bárkire, aki megnézi.

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek