Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hupikék törpikék 2.

Hupikék törpikék 2. - (The Smurfs 2 )

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2015)

Hókuszpók, a gonosz varázsló bajban van, mert a törpök nélkül nem hat a szuper-varázsfőzet receptje. A gonosz varázslat segítségével ezért két törpszerű lényt készít, ám rájön, hogy ez is kevés, igazi törpkivonatot kell szereznie. Ám ahhoz, hogy a titkos receptet megszerezze, a legszebb törplányra, Törpillára van szüksége. Ezért a gonosz törpszerűségeivel elraboltatja őt. Ha Aprajafalva lakói meg akarják menteni Törpillát, a sikeres akció érdekében össze kell fogniul az emberi szövetségeseikkel.

Rendező: Raja Gosnell

Szereplők: Hank Azaria (Hókuszpók), Katy Perry (Törpilla hangja), Christina Ricci (Vexy), Neil Patrick Harris (Patrick Winslow), Anton Yelchin (Ügyifogyi hangja), Alan Cumming (Vitéz hangja), Jonathan Winters (Törpapa hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Anton Yelchin, Neil Patrick Harris, Jonathan Winters, Christina Ricci, Alan Cumming, Raja Gosnell, Katy Perry, Hupikék törpikék 2., The Smurfs 2

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)