Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Egy magamfajta

Egy magamfajta - (Someone Like Me)

Színes, magyarul beszélő svájci dráma (2012)

Születésekor Karinak nem adtak sok esélyt az életben maradásra, de anyja mindent megtett azért, hogy fia megérje a holnapot, aztán a következőt, és így tovább. Kari pedig meghálálta a belé vetett bizalmat, és testi fogyatéka – nyúlszája – ellenére vidám fiúvá érett, aki borbélynak tanult, és élvezte mások társaságát. Élvezte volna ő a lányokét is, de azok elfordultak tőle. Egészen addig, míg meg nem ismerkedett a csodaszép Annemarie-val, akivel szinte azonnal egymásba szerettek. A lányt elbűvölte a fiú nyitottsága és töretlen jókedve, a fiút pedig lenyűgözte a lány bűbájossága. Ám Annemarie gazdag családból származott, és az apja elképzelhetetlennek tartotta, hogy a lánya egy borbéllyal kösse össze életét, mi több, már a megfelelő kérőt is kinézte számára...

Rendező: Xavier Koller

Szereplők: Hanspeter Müller (Dällebach Kari), Nils Althaus (Junger Kari), Carla Juri (Annemarie Geiser), Bruno Cathomas (Erwin Geiser), Julika Jenkins (Hannelore Geiser), Daniel Bill (Kunde Coiffeursalon), Margherita Coldesina (Carla)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Bruno Cathomas, Egy magamfajta, Someone Like Me, Hanspeter Müller, Nils Althaus, Xavier Koller, Julika Jenkins, Daniel Bill, Margherita Coldesina, Xavier Koller

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

Elizabeth: Az aranykor

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (2007)