Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gnómeó és Júlia

Gnómeó és Júlia - (Gnomeo and Juliet )

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai animációs film (2011)

Shakespeare klasszikus szerelmi története eddig még soha nem látott változatban kel új életre. Rómeó, pontosabban Gnómeó és Júlia történetét ezúttal bűbájos animációs filmben dolgozták fel a legújabb digitális 3D technológia segítségével. Az új adaptációban, melynek zenéjét és betétdalait Elton John komponálta, aranyos kerti törpék alakítják a két ellenséges család tagjait, akiknek viszálya miatt a címszereplők nem lehetnek egymáséi. Vagy mégis?

Rendező: Kelly Asbury

Szereplők: Kelly Asbury, James McAvoy (Gnomeo eredeti hangja), Emily Blunt (Júlia eredeti hangja), Jason Statham (Tybalt eredeti hangja), Stephen Merchant (Páris eredeti hangja), Patrick Stewart (Shakespeare eredeti hangja), Michael Caine (Lord Redbrick eredeti hangja), Maggie Smith (Lady Bluebury eredeti hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Michael Caine, Emily Blunt (Jane Liddle), Jason Statham, Patrick Stewart (a Nagy herceg hangja), James McAvoy, Stephen Merchant, Maggie Smith, Gnómeó és Júlia, Gnomeo and Juliet , Kelly Asbury

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)