Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vaiana - (Moana)

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2016)

Háromezer évvel ezelőtt a világ legjobb tengerészei keresztülhajóztak a Csendes-óceánon, és felfedezték Óceánia számos szigetét. Azonban ezután ezer évig nem utaztak ismét, és senki sem tudja, miért. A Walt Disney Animation Studios legújabb animációs alkotása a Vaiana című film, amelynek főszereplője egy kalandvágyó tini, aki vakmerő küldetésre indul, hogy megmentse népét. Útja során Vaiana találkozik az egykoron hatalmas félistenként tisztelt Mauival, aki szárnyai alá veszi a lányt, hogy igazi felfedezőt faragjon belőle. Együtt vágnak neki a nyílt óceánnak, az út pedig nem szűkölködik az eseményekben. Hatalmas szörnyekkel és elképesztő veszélyekkel szállnak szembe, s közben Vaiana teljesíti ősei küldetését és felfedezi azt, amit a legjobban keresett: saját magát.

Rendezők: John Musker, Ron Clements

Szereplők: Dwayne Johnson (Maui hangja), Auli'i Cravalho (Vaiana hangja), Jemaine Clement, Nicole Scherzinger, Alan Tudyk, Temuera Morrison, Rachel House, Jemaine Clement (Tamatoa hangja), Nicole Scherzinger (Sina hangja), Alan Tudyk (Hei Hei the Rooster hangja), Temuera Morrison (Chief Tui hangja), Rachel House (Gramma Tala hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: John Musker, Ron Clements, Alan Tudyk (Alistair Krei hangja), Temuera Morrison, Jemaine Clement, Auli'i Cravalho, Nicole Scherzinger, Rachel House

Megjelent: 2016

Kapcsolódó cikkek

A tapló félisten és a hercegnő - Vaiana

TV GO | 2017. 04. 14., 11:11