Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Külvárosi krokodilok 1

Külvárosi krokodilok 1 - (The Crocodiles)

Színes, magyarul beszélő, német családi film (2009)

A Külvárosi krokodilok egy gyerekbanda. A tíz éves Hannes szeretne bekerülni a vagány srácok közé, ezért hajlandó alávetni magát bármilyen bátorságpróbának. Amikor emiatt veszélybe kerül az élete, Kai menti meg, aki szintén szeretne bekerülni a bandába, de gerincsérülése miatt tolószékben ül, s ezért senki nem barátkozik vele. A banda csak akkor kezd érdeklődni iránta, amikor Kai egyik éjszaka kifigyel egy betörőbandát. Óriási szám lenne, ha sikerülne elcsípni a bűnözőket. És kezdetét veszi a kaland. Max von der Grün ifjúsági regényének megfilmesítése.

Rendező: Christian Ditter

Szereplők: Nick Romeo Reimann (Hannes), Fabian Halbig (Kai), Leonie Tepe (Maria), Manuel Steitz (Olli), David Hürten (Frank)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Családi

Címkék: Christian Ditter, Külvárosi krokodilok 1, The Crocodiles, Nick Romeo Reimann, Fabian Halbig, Leonie Tepe, Manuel Steitz, David Hürten

Megjelent: 2009

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Külvárosi krokodilok 2.

Színes, magyarul beszélő, német családi film (2010)

Indi, az utolsó kereszteskutya

Amerikai családi vígjáték, magyar szinkronnal (2017)

Kutyakommandó

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi vígjáték (2018)

Állati show

Színes magyarul beszélő amerikai családi vígjáték (2018)