Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Külvárosi krokodilok 1

Külvárosi krokodilok 1 - (The Crocodiles)

Színes, magyarul beszélő, német családi film (2009)

A Külvárosi krokodilok egy gyerekbanda. A tíz éves Hannes szeretne bekerülni a vagány srácok közé, ezért hajlandó alávetni magát bármilyen bátorságpróbának. Amikor emiatt veszélybe kerül az élete, Kai menti meg, aki szintén szeretne bekerülni a bandába, de gerincsérülése miatt tolószékben ül, s ezért senki nem barátkozik vele. A banda csak akkor kezd érdeklődni iránta, amikor Kai egyik éjszaka kifigyel egy betörőbandát. Óriási szám lenne, ha sikerülne elcsípni a bűnözőket. És kezdetét veszi a kaland. Max von der Grün ifjúsági regényének megfilmesítése.

Rendező: Christian Ditter

Szereplők: Nick Romeo Reimann (Hannes), Fabian Halbig (Kai), Leonie Tepe (Maria), Manuel Steitz (Olli), David Hürten (Frank)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Családi

Címkék: Christian Ditter, Külvárosi krokodilok 1, The Crocodiles, Nick Romeo Reimann, Fabian Halbig, Leonie Tepe, Manuel Steitz, David Hürten

Megjelent: 2009

Kölcsönzési díj: 499 Ft