Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A nagy füzet

A nagy füzet - (Le Grand Cahier)

Színes, magyarul beszélő, német-francia-magyar-osztrák háborús filmdráma (2013)

Színes, magyarul beszélő, német-francia-magyar-osztrák háborús filmdráma Le Grand Cahier A film a második világháború idején egy határszéli faluban a nagymamájuknál nevelkedő és a könyörtelen világban túlélni igyekvő ikerpár megrázó története. A gyerekeknek egyedül kell megtanulniuk mindent, ami a túléléshez szükséges. Magányosan, éhezve és fázva vezetik naplójukat a nagy füzetbe. Följegyzik, mit láttak, mit hallottak, mit tettek, mit tanultak. Ugyan életben maradnak, de szívük megkeményedik, testük megedződik. A nagy füzet posztmodern háborúellenes dráma, nagyhatású parabola arról, milyen pusztító hatással van a háború a gyermeki pszichére.

Rendezők: Szász János, János Szász

Szereplők: Molnár Piroska (nagymama), Gyémánt László (egyik iker), Gyémánt András (másik iker), Ulrich Matthes (Apa), Bognár Gyöngyvér (Anya), Piroska Molnár, László Gyémánt, András Gyémánt, János Szász

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Megjelent: 2013

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)