Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A nagy füzet

A nagy füzet - (Le Grand Cahier)

Színes, magyarul beszélő, német-francia-magyar-osztrák háborús filmdráma (2013)

Színes, magyarul beszélő, német-francia-magyar-osztrák háborús filmdráma Le Grand Cahier A film a második világháború idején egy határszéli faluban a nagymamájuknál nevelkedő és a könyörtelen világban túlélni igyekvő ikerpár megrázó története. A gyerekeknek egyedül kell megtanulniuk mindent, ami a túléléshez szükséges. Magányosan, éhezve és fázva vezetik naplójukat a nagy füzetbe. Följegyzik, mit láttak, mit hallottak, mit tettek, mit tanultak. Ugyan életben maradnak, de szívük megkeményedik, testük megedződik. A nagy füzet posztmodern háborúellenes dráma, nagyhatású parabola arról, milyen pusztító hatással van a háború a gyermeki pszichére.

Rendezők: Szász János, János Szász

Szereplők: Molnár Piroska (nagymama), Gyémánt László (egyik iker), Gyémánt András (másik iker), Ulrich Matthes (Apa), Bognár Gyöngyvér (Anya), Piroska Molnár, László Gyémánt, András Gyémánt

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Megjelent: 2013

Ez a film csak MoziKlub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Hegyek között

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Aurora Borealis – Északi fény

Színes, magyar dráma (2017)

Egy kutya négy élete

Színes,magyarul beszélő, amerikai családi dráma (2017)

A szerelem vak

Színes, magyarul beszélő, amerikai-francia romantikus dráma (2017)