Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Táncoló talpak

Táncoló talpak - (Happy Feet)

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-amerikai animációs film (2006)

A császárpingvinek között egy senki vagy, ha nem tudsz énekelni. A kis Topi, befolyásos és nagyra tartott szülei bánatára, nem tud énekelni, így esélye sincs a boldog szerelemre. Ellenben még egy ilyen táncost, mint ő, nem hord a jég a hátán, ezért úgy határoz, boldogul, amivel tud, és neki vág az Antarktisznak. Hamarosan találkozik egy csapat másfajta pingvinnel, köztük Ramónnal, akit lenyűgöznek a kis pingvin tánclépései, és meghívják, hogy tartson velük. Új barátaival olyan kalandokba keveredik, amilyet a császárpingvinek még elképzelni sem tudnak.

Rendező: George Miller

Szereplők: George Miller, Elijah Wood, Elijah Wood (Topi hangja), Hugo Weaving (Bölcs Noé hangja), Steve Irwin (Kev hangja), Hugh Jackman (Memphis hangja), Robin Williams (Ramon hangja), Nicole Kidman (Norma Jean hangja), Brittany Murphy (Gloria hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Elijah Wood (Zsákos Frodó), Táncoló talpak, Happy Feet, Hugo Weaving (Bölcs Noé hangja), Steve Irwin (Kev hangja), Hugh Jackman (Memphis hangja), Robin Williams (Ramon hangja), Nicole Kidman (Norma Jean hangja), Brittany Murphy (Gloria hangja), George Miller

Megjelent: 2006

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Mi történt a Spinédzserek trendi tinédzsereivel?

Vajda Judit | 2014. 12. 12., 14:10

A legtökösebb X-Men is öregszik

Vajda Judit | 2014. 10. 12., 14:15

Kapcsolódó filmek

Csingiling

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2008)

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)